Ce nu este bine să faci duminica, în timpul Sfintei Liturghii Mare grijă, și tu te poți număra printre credincioșii care fac acest păcat


Ce nu este bine să faci duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Milioane de credincioși comit acest păcat, fie din necunoștință de cauză, fie din nepăsare. Iată ce nu trebuie să mai faci duminica, în timpul sfintei ligturghii!

În primul rând, potrivit Sfinților Părinți, cu excepția celor bolnavi sau celor care se îngrijesc de persoanele suferinde, nimeni nu are voie să lipsească duminică de la Sfânta Liturghie, pentru că este mare păcat.

Dacă totuși, din diverse motive, care nu depind de noi, nu putem ajunge la Biserică, iată ce trebuie să faceți…

În duminica Sfintei Liturghii nu trebuie să să dormiți sau să lucrați în vreun fel

Dacă serviciul vă obligă să lucrați într-o zi de duminică și nu aveți altă soluție, nu înseamnă că nesocotiți ziua Domnului. Însă dacă alegeți să lucrați de bună voie în loc să mergeți la Sfânta Liturghie, trebuie să aveți mare grijă.

Se spune că banii pe care îi faceți astfel sunt blestemați și riscați să-i dați pe medici și medicamente sau să vi se fure. De asemenea, în timpul Sfintei Liturghii nimeni nu are voie să doarmă, să facă cumpărături, să gătească sau să călătorească.

Este o poruncă biblică aceea de a cinsti ziua de duminică, așadar ea trebuie luată în seamă.

Când preoții se roagă pentru întreaga țară, pentru sănătate, mântuire și pentru cei trecuți la cele veșnice, nu ne îmbuibăm, nu trândăvim, nu chefuim, nu petrecem. Doar astfel ne vor fi ascultate și împlinite rugăciunile și vom fi păziți de boli și farmece, casa și familia ne va fi binecuvântată și vom primi binefaceri de la Dumnezeu.

Sursa: rugati-va-neincetat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *