Victor Slav a luat atitudine dupa ce Bianca a facut publice problemele dintre ei doi a luat-o deoparte si i-a cerut asta imediat: “măi femeie, avem nevoie de…”


Bianca Drăguşanu a preluat ştafeta emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Gabriela Cristea. Ea şi soţul ei, Victor Slav, sunt acum colegi, dar frumoasa blondă a mărturisit că drumurile lor nu prea se intersectează astfel că cei doi stau mai mult separaţi.

Pentru a-şi salva relaţia, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, sunt gata să facă orice sacrificiu. Cei doi au discutat pe marginea acestui subiect şi au ajuns la concluzia că trebuie să petreacă mai mult timp împreună.

„Sâmbătă, după emisiune, Victor a spus: ‘Hai să plecăm amândoi, numai noi doi’. Am protestat, cum să lăsăm copilul acasă? ‘Măi femeie, avem nevoie de timp doar pentru noi!’ Asta m-a trezit, are dreptate. Să ştiţi că aşa este! Deşi aveţi copii, familie, trebuie să îi dedicaţi partenerului timp şi atenţie.

Acum asta nu înseamnă să exageraţi! Dar o seară romantică după ce a adormit copilul, un film, aşa, bătrâneşte, o conversaţie la un pahar de vin!”, a spus Bianca Drăguşanu la un post de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul pe care Bianca Drăgușanu i l-a dat lui Victor Slav. „Mă cam pune pe gânduri”

Bianca Drăgușanu a spus ce ar deranja-o la partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Victor Slav.

La emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, starleta a explicat ce anume ar deranja-o la partenerul ei de viață.

„Dacă Victor ar pune ditamai burtoaca și o să înceapă să se îmbrace urât… Mă cam pune pe gânduri! Te pup, iubire, pa-pa”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Victor Slav a auzit ce a spus Bianca Drăgușanu și i-a dat mesaj prin telefon.

„Mi-a dat Victor un sms: „Iubire, mă duc la sală”. Stai liniștit, și eu o să mă duc”, a comentat Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE ȘI: Ea este prima mare iubire a lui Victor Slav. Care a fost povestea lor (FOTO)

Victor Slav și-a trăit prima iubire în adolescență, în primul an de facultate, cu o tânără foarte frumoasă, pe nume Andreea Popescu. Cei doi au stat împreună timp de aproape un an și jumătate.

Au trăit o perioadă frumoasă împreună, însă acum fiecare și-a găsit fericirea și are propria familie. Andreea este căsătorită și are două fetițe superbe, în timp ce Victor are o relație frumoasă cu Bianca Drăgușanu și au și eu o fetiță, pe nume Sofia.
Andreea a povestit câteva amintiri pe care le are cu Victor din acea perioadă.

„Eram în primul an de facultate. Ştiu că l-am cunoscut printr-o colegă, ne-am cunoscut la o petrecere. Era un băiat drăguţ, atrăgea toate privirile. Ne-am întâlnit la mine acasă, unde ne-am strâns mai mulţi şi am jucat cărţi. Eu am făcut primul pas, şi nu pentru că el ar fi fost prea timid, dar aşa s-a întâmplat. La ceva timp, am aflat că taţii noştri au fost colegi de serviciu, că bunicii noştri se cunoşteau”, a povestit prima iubită a lui Victor Slav, potrivit Click.

Relația celor doi a fost una pe care și-o vor aminti, cel mai probabil, toată viața, dar care s-a terminat după doar un an și jumătate.

„Eu am fost cea care am renunţat. Intervenise rutina. Probabil aveam nevoie să ne maturizam, eram prea mici şi cred că a fost şansa vieţii lui, căci dacă rămânea cu mine, nu ajungea ce este azi. La scurt timp a participat la «Vara ispitelor», iar partenera lui din show mi-a spus când ne-am întâlnit că-i vorbea des de mine”, a mai spus Andreea, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *