Îl mai ţii minte pe Americanu’ din serialul La Bloc? Ce s-a ales de el El ca el, dar stai să vezi ce nevasta sexy are Foto: a dat lovitura:


A avut succes în perioada cînd filma pentru „La bloc”, iar toată lumea îl cunoştea pe Emil Mitrache, cel care interpreza rolul lui „Americanu”.

După terminarea serialului „La bloc”, „Americanu” a întâmpinat mari probleme financiare, iar popularitatea de care avea parte nu l-a ajutat. Emil Mitrache alias „Americanu” a fost nevoit să se reprofileze după terminarea serialului. Astfel, după ce, o perioadă, a trăit din indemnizaţia de stat pentru creşterea copiilor, Mitrache a decis să se facă brocker de asigurări pe viaţă.

„Americanu” a făcut totul pentru ca familiei sale să nu îi lipsească nimic, iar cea care stă lângă el zi de zi se numeşte Cristina. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, după o relaţie de opt ani şi jumătate. Dacă Mitrache este cunoscut, soţia sa este foarte discretă, iar imaginile cu ea sunt foarte rare.

Emil Mitrache a dispărut de mai bine de opt ani de pe sticlă, odată cu nașterea primului său băiat, pe care a dorit el însuși să-l crească!

Americanu din La bloc, a intrat la acea vreme în concediu de paternitate, iar de atunci aparițiile sale în peisajul showbizz-ului autohton au devenit din ce în ce mai rare. De fiecare dată când a avut ocazia, actorul a recunoscut că a avut și ceva probleme financiare și că și-ar dori să joace din nou în producții asemănătoare cu cea care l-a consacrat, doar că ofertele nu au apărut încă! Americanu a revenit însă, dar momentan doar ca prezentator al unui eveniment sportiv de anvergură, ce a avut loc în cursul serii de luni.

Este vorba despre inaugurarea unei cunoscute academii de fotbal din Drumul Taberei, acolo unde, în calitatea sa de MC (maestru de ceremonii) a avut aceeași prestație de odinioară, plină de umor. Emil Mitrache a glumit și le-a luat mini-interviuri copiilor și antrenorilor și a interacționat cu Mihai Stoica, unul dintre invitații surpriză, care a venit însoțit de fiica lui.

Emil Mitrache este căsătorit din anul 2014 cu Cristina, după o relație de nouă ani, și au împreună doi băieți, Edi și Teo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *