Valentin l-a înlocuit la Exatlon pe Andrei Stoica și a adus echipei punctul câștigător, dar câte știi despre cel mai nou coleg al Faimoșilor? Are o iubită superbă și este tătic, dar asta nu e tot Imagini uimitoare cu cele mai mari fane ale Faimosului: Ce legătură are cu o cântăreață celebră:

Valentin Chis, dansator profesionist, este sportivul care il inlocuieste pe Andrei Stoica in echipa Faimosilor, dupa ce acesta din urma a fost nevoit sa paraseasca echipa din cauza problemelor medicale.

„Ma numesc Valentin Cristian. Sunt dansator profesionist, sper sa fie totul bine. Am facut tir sportiv de performanta. Am facut putin fotbal si inot, cat sa nu inec. Mi s-a parut destul de greu. Sa vedem cum o sa fie, de la televizor pare altfel”, a spus Valentin la intrarea in concurs.

Valetin Chis s-a dovedit a fi un competitor foarte bun, aducand ultimul punct de care Faimosii aveau nevoie pentru a castiga. El a fost primit cu bratele deschise in echipa rosie si, se pare ca, se acomodeaza destul de bine.

Fiind dansator, Valentin a colaborat cu mai multe vedete din peisajul autohton. Mai mult, el apare si in videoclipul Lorei la piesa „Ramas bun”.

Valentin este intr-o relatie cu Diana, o tanara frumoasa care i-a daruit o fetita.

„Incepe nebunia! Haide tati!”, a scris Diana aseara pe Facebook, in momentul in care Valentin a intrat in concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *