Ştefan şi Ionuţ au dat cărţile pe faţă: ”L-am tras deoparte, când nu erau camere…” Ce probleme sunt între cei doi și ce s-a intamplat intre cei doi războinici cand nu erau filmati: Nimeni nu se aștepta ca acest scandal să existe:

După ce au fost învinşi de Faimoşi, în echipa Războinicilor a izbucnit un conflict, iar protagonişti au fost Ştefan şi Ionuţ, care şi-au reproşat mai multe lucruri.

Deşi Ştefan a spus că tensiunile s-au încheiat în echipa lor, acesta s-a plâns de comportamentul lui Ionuţ.

”Din punctul meu de vedere, tensiunile sunt terminate. Vom încerca să vorbim mai mult, să fim mai liberi în exprimare.”, a mărturisit Lupu.

Exatlon 7 martie: ”Dacă noi vom fi sinceri unul faţă de altul vom avea de câştigat. Vreau să ne spunem totul sincer.”, a mai spus Alex.

”Eu ştiu de foarte mult că are ceva cu mine, l-am tras deoparte şi am vrut să vorbesc cu el.”, a mai spus Ştefan despre Ionuţ, care, de asemenea, a dezvăluit că nu are ce să vorbească cu el, pentru că are două feţe.

Exatlon 7 martie: ”Eu cred că ai aruncat foarte multe săgeţi faţă de mine şi eu nu am făcut nimic. Mă simt inhibat faţă de tine, pentru că ştiu ce gândeşti despre mine.”, s-a mai plâns Ştefan.

Exatlon 7 martie: ”Unora nu le place că ţipi. Asta vreau să spun, că trebuie să ne acceptăm.”, a mai spus acesta.

Exatlon 7 martie: De cealaltă parte, însă, Alina şi alţi concurenţi au spus că ar avea nevoie de un lider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *