Liviu Varciu se bagă în relația Ginei Pistol cu Smiley. Vedeta a ținut să o „atace” de fiecare dată când a avut ocazia. Uite ce a putut să îi spună… Ce reacție a avut Gina:

Liviu Varciu o tachineaza pe Gina Pistol, pe seama lui Smiley, de cate ori are ocazia. Vedeta nu a tinut sa o „atace” si in cea mai recenta editie a emisiunii sale.
„De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?” i-a cantat Varciu Ginei Pistol cu referire la melodia lui Smiley.
Prezentatoarea Asia Express i-a raspuns imediat in versuri.
„Pierdut buletin, nu mai stiu de unde vin,” a replicat in aceeasi nota Gina Pistol.

Gina Pistol a răspuns pentru prima dată la cele mai incomode întrebări! Când îi place să facă amor cu Smiley? Ce nu-i plăcea la ea și a „operat”?? Tot adevărul aici

 

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și mai populare vedete din România, și una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. recent, în cadrul unui interviu despre stilul său de viață, Gina a răspuns râzând și deschis, în stilul ei caracteristic, relaxat, la câteva dintre cele mai incomode întrebări care i-au fost puse vreodată.

Întrebată care este cea mai neplăcută situație prin care a trecut, Gina Pistol a răspuns: „Ultima dată am plâns acum câteva zile, mi s-a părut mie că un cuvânt nu era ce trebuie într-o propoziţie. Cel mai prost m-am simţit când am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase.” a mărturisit Gina Pistol.

Întrebată când îi place să facă amor cu iubitul ei, vedeta a mărturisit râzând: „Amor… Seara! Dar nici dimineața nu e rău…”

Întrebată dacă a încercat să „modifice ceva la ea, Gina a răspus: „Am încercat să schimb ceva, deşi Dumnezeu m-a făcut un om frumos, acum sunt mulţumită de felul în care arat, am înţeles că totul era doar în capul meu.” a mai spus Gina Pistol.

În urmă cu ceva ani, Gina mărturisea că și-a tăiat pleoapele și buzele: „Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari… Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (…) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat”, a povestit Gina Pistol, potrivit antenastars.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *