Fata Narcisei Suciu a plecat de-acasă: „Nu-mi imaginam că o să vină ziua asta. A trecut o săptămană deja” Ce s-a întâmplat:

Fata Narcisei Suciu s-a făcut mare deja! Arista este o mămică extrem de fericită. Ea și fata ei, Daria, sunt stabilite în Finlanda, orăşelul Outokumpu, de mai mulți ani. Se pare că acum odorul ei a prins aripi și a plecat de-acasă, obligată fiind de job-ul ei. Frumoasa Daria este pasionată de fotografie, iar după ce a terminat liceul de arte, s-a decis să plece de-acasă și să-și urmeze pasiunea. 

Narcisa a lăsat România în urmă cu mulți ani, în favoarea Finlandei, acolo unde s-a mutat cu familia ei. De curând, îndrăgita cântăreață s-a întors în țară, pentru filmările show-ului„Ferma Vedetelor”.

„Nu-mi imaginam că o să vină ziua asta”

Pentru Narcisa Suciu, despărțirea de fiica ei a fost emoționantă. Pentru că Daria vrea să-și îndeplinească visul, ea a fost nevoită să plece de-acasă. Cu toate acestea, Narcisa nici nu-și putea imagina că avea să vină și această zi, una dintre cele mai grele pentru orice părinte.

„Știți momentul ăla în care-ți crește copilul și pleacă de acasă?  A trecut o săptămână deja de când copila mea s-a mutat de acasă. Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implica și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei”, a scris Narcisa Suciu.

 

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

A născut un copil de 6 kilograme, dar când i-au adus bebelușul, mama a început să urle: „Ce ne-ați făcut? Ne-ați distrus viețile!” Medicii au încremenit de groază când au văzut ce pățise copilul din cauza lor

O femeie care a dat naștere, în 2010, unui copil care cântărea aproape 6 kilograme, își dă în judecată cinci dintre medicii care au asistat-o la naștere după o „naștere traumatică și haotică”.

Potrivit lui Anik Bourbeau și lui Pascal Lessard, medicii lor nu au estimat corect mărimea copilului lor, și nici măcar nu au făcut o ecografie. Părinții spun că modul corect de a-și naște copilul, în circumstanțele date, era prin cezariană, însă medicii nici măcar nu au amintit această opțiune.

Cezarienele sunt deseori recomandate pentru bebeluși mai mari, dar și pentru pacienți care au o istorie de nașteri dificile. Se pare că femeia avusese o naștere complicată în trecut, și era deschisă ideii de cezariană. Datorită acestui lucru și mărimii copilului, documentele curții arată că medicii nu i-au sfătuit corect pe cei doi părinți, ceea ce a cauzat complicații extreme: copilul a paralizat în urma nașterii!

Și, deci, ce vor acum părinții de la doctori? Cei doi vor să li se plătească daune de 1,4 milioane de dolari, dar și viitoarele costuri medicale ale copilului lor care va avea pentru totdeauna brațul drept paralizat. În plus, atunci când bebelușul s-a născut, nu respira, iar mama a suferit mai multe complicații, toate putând fi evitate prin cezariană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *