Ce a observat Diana Belbita la noul concurent de la Exatlon: Gestul rușinos facut de “printesa razboinica” imediat ce Valentin a ajuns langa ea:

Valentin Chis este noul concurent din echipa Faimosilor de la Exatlon. El l-a inlocuit pe Andrei Stoica, luptatorul care a parasit competitia accidentat.

Faimosii au primit un nou membru in echipa, dupa ce Andrei Stoica a plecat, accidentat fiind la genunchi. Valentin Chis a intrat in competitie in editia Exatlon din 7 martie si a participat deja la joc.

Intrarea in concurs a lui Valentin a fost primita bine de Faimosi, care s-au bucurat ca au un nou coleg de echipa. Dupa ce a fost prezentat de Cosmin Cerna, noul concurent Exatlon s-a asezat langa Diana Belbita, care a sesizat imediat faptul ca acesta este cel mai scund barbat de la Faimosi. Ea l-a masurat cu mana pe Valentin Chis pentru a vedea daca este mai inalt ca ea.

Valentin Chis a ajuns la Exatlon dupa plecarea lui Andrei Stoica din echipa faimosilor. Valentin este dansator si coregraf, dar si sportive, a facut tir de performanta, fiind in echipa nationala. In prima sa zi la Exatlon, Valentin a participat la joc, el reusind sa castige una din cele trei partide.

Cine este cu adevarat Valentin Chis, noul concurent de la Exatlon

Valentin Chis, dansator profesionist, este sportivul care il inlocuieste pe Andrei Stoica in echipa Faimosilor, dupa ce acesta din urma a fost nevoit sa paraseasca echipa din cauza problemelor medicale.

„Ma numesc Valentin Cristian. Sunt dansator profesionist, sper sa fie totul bine. Am facut tir sportiv de performanta. Am facut putin fotbal si inot, cat sa nu inec. Mi s-a parut destul de greu. Sa vedem cum o sa fie, de la televizor pare altfel”, a spus Valentin la intrarea in concurs.

Valetin Chis s-a dovedit a fi un competitor foarte bun, aducand ultimul punct de care Faimosii aveau nevoie pentru a castiga. El a fost primit cu bratele deschise in echipa rosie si, se pare ca, se acomodeaza destul de bine.

Fiind dansator, Valentin a colaborat cu mai multe vedete din peisajul autohton. Mai mult, el apare si in videoclipul Lorei la piesa „Ramas bun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *