A vrut să se afle de la el. Liviu Varciu a dat vestea ce mare. După atâta timp și îngrijorare în sfârșit a luat decizia Ce frumos a spus-o:

Liviu Vârciu își botează fetița pe 19 mai. Vedeta tocmai a stabilit data la care va fi creștinată micuța Anastasia Maria, care a venit pe lume la sfârșitul lunii septembrie, anul trecut.

Liviu, care a trecut recent printr-o aventură extremă în timpul filmărilor la “Asia Express”, e topit după cea mică – îi spune Anastasiei “prințesă”, “bogăția mea”, “liniștea mea” sau “minunea mea”. Pentru ea vrea doar ce e mai bun, așa că botezul va fi o petrecere uriașă, cu câteva sute de invitați. Iar dacă până acum nu se știa data, ci doar că va avea loc în luna mai, iată că de azi, Liviu și iubita lui, Anda Călin, pot să le trimită invitațiile prietenilor și rudelor, fiindcă au bătut în cuie ziua cea mare: sâmbătă, 19 mai.

 

Liviu Vârciu își botează fetița pe 19 mai. Va avea sute de invitați, la un restaurant de lux din nordul Capitalei

Vedeta a amânat momentul creștinării Anastasiei pentru că a vrut să fie cald, soare și frumos, să nu existe riscul ca micuța să se îmbolnăvească din pricina frigului, iar invitații să se poată îmbrăca lejer și să poată petrece în aer liber, nu doar în interiorul localului din Otopeni pe care l-a ales pentru acest eveniment.

Restaurantul cu pricina este unul de lux, foarte căutat de VIP-urile și de oamenii de afaceri care se căsătoresc sau își botează copiii. E un local scump, însă având în vedere că invitații sunt toți oameni cu dare de mână, sigur darul pentru cea mică va acoperi cheltuielile.

Liviu s-a ocupat personal nu doar de alegerea locației, ci și de muzică – lucru de înțeles, având în vedere că el însuși este muzician; să nu uităm că a făcut ani la rând senzație în trupa L.A.! El s-a asigurat că va avea la petrecere interpreți și trupe care cântă pe gustul tuturor – de la pop la muzică lăutărească și chiar manele.

De la petrecerea Anastasiei nu va lipsi, desigur, fiica cea mare a lui Liviu, Carmina, care acum are 15 ani și locuiește la Arad, cu mama ei, Ami. Carmina este topită după bebelușă, iar Liviu, tată mândru, nu pierde nici o ocazie să posteze pe pagina sa de Facebook fotografii în care aceasta o ține drăgăstos în brațe pe mezină. Adolescenta nu a lipsit nici de la ședința foto specială făcută de Oana Toma, fina lui Liviu, la scurt timp după nașterea Anastasiei, pozând alături de ea, de tatăl ei și de iubita acestuia, Anda.

EXCLUSIV/ Liviu Vârciu își botează fetița pe 19 mai. “O să fac o petrecere mare”

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *