„I-am zis: Doamnă, tocmai am scos o pisică moartă din dumneavoastră” În 32 de ani de practică, medicii n-au mai văzut așa ceva Șocant de unde i-au scos pisica moartă, și cum ajunsese acolo


Poliția a fost chemată la un spital din Las Vegas astăzi, după ce o femeie a intrat în camera de urgențe urlând: „Ajutați-mi copilul!”. Femeia, Janice Warmington, în vârstă de 38 de ani, a intrat în spital acuzând dureri de stomac, și spunând asistentelor că era în primul trimestru de sarcină. Medicii au pus-o imediat pe un pat și i-au făcut o ecografie, dar ce au descoperit i-a scârbit și i-a șocat!

„Am început cu o examinare prin ecografie, pentru a vedea care este starea copilului. Totuși, ceea ce am văzut pe ecran ne-a uimit atât de tare încât a fost nevoie și de o examinare vaginală. Ce am scos din ea… Nu am mai văzut așa în 32 de ani de medicină”, a declarat Robert Steinberg, medicul care s-a ocupat de femeie. Acesta a mai adăugat că au scos puiul de pisică din cavitatea vaginală a femeii, dar când l-au scos, femeia a înnebunit și mai tare.

„I-am zis: Doamnă, tocmai am scos o pisică moartă din dumneavoastră, ați putea să îmi explicați ce s-a întâmplat? Dar abia acum lucrurile au devenit ciudate.”, a adăugat medicul. Potrivit martorilor femeia a început să urle „Mi-ați omorât copilul, de ce mi-ați omorât copilul” și a încercat să-i atace pe medici cu un cuțit pe care îl ascunsese în buzunarul hainei.

Personalul medical a sedat-o până a sosit poliția. Asistentele povestesc că atunci când era pe jumătate sedată, femeia spunea că ea voia „doar să vadă cum e să ai o ființă vie în tine… viața, mișcându-se înăuntru”.

Din păcate pentru pisic, a murit de sufocare și a început să cauzeze femeii o infecție bacteriană în vagin, ceea ce a dus la crampele pentru care venise la spital. Femeia a fost transportată la un spital psihiatric pentru evaluare psihologică.

CITEȘTE ȘI: 

Anunț important pentru femei! Unde vă puteți face analize medicale gratuite complexe, mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații. E simplu, te poți duce chiar de mâine

În România, după cum bine știm, doar unele analize sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, spre deosebire de acestea, există un set întreg de investigații complexe care nu sunt decontate, precum: mamografiile, teste Papanicolau, ecografii și consultații ginecologice, și altele.

La începutul lunii februarie a fost Ziua Internațională a Luptei împotriva Cancerului, tocmai de aceea, creatorii primei aplicații gratuite de programări la medic se alătură acestei cauze oferind pe parcursul întregii luni februarie, 500 de investigații gratuite pentru detectarea timpurie a diverselor tipuri de cancer: mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații în clinicile partenere.

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de aceste investigații gratuite? Vă puteți activa pe telefon aplicația DocBook, acolo veți găsi disponibile programările. Este util să mai spunem și că acestei campanii s-au alăturat cele mai bune clinici din România. Iată ce mai putem afla de pe site-ul acestei noi aplicații:

„La nivel mondial, la fiecare 20 de secunde, femeie este diagnosticata cu cancer la sân, iar la fiecare 2 minute o pacientă cu cancer de col uterin moare. Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România. Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic.

Pe 4 februarie este marcată, la nivel internaţional, Ziua de Luptă împotriva Cancerului, eveniment ce are menirea de a aduce în atenţia publicului bolile din această categorie necruţătoare, cu scopul educării în ceea ce priveşte prevenţia şi controalele medicale de rutină.Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicaţia Docbook.

Programează-te în perioada 5-12 februarie 2018 și rezerva-ți una dintre cele peste 500 de consultații și investigații gratuite la 10 clinici de renume din București!”

Pentru a afla cum puteți instala aplicația, puteți consulta site-ul următor https://www.docbook.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *