Declarații șocante Cornelia Catanga a spus direct cum a făcut amor cu soțul ei în prima noapte de dragoste. Faza cu pantofii i-a lăsat pe toți mască:

Cornelia Catanga a oferit amănunte din viața sa intimă. Ea a povestit cum a fost prima noapte de amor cu Aurel Pădureanu. Cântăreața, care mărturisea că și-ar fi dorit să înfieze o fetiță, este căsătorită cu muzicianul Aurel Pădureanu, împreună cu care are un băiat care se numește Alexandru.

Cornelia Catanga și partenerul ei de viață formează un cuplu extrem de unit, cu atât mai mult cu cât aceștia formează un cuplu și din punct de vedere profesional, cântând împreună la diverse evenimente. Într-o emisiune de televiziune de la Antena Stars, Cornelia Catanga făcea dezvăluiri din intimitate, explicând cum a decurs prima noapte de amor cu partenerul său de viață.

„Prima noapte de amor cu Pădureanu a fost cu pantofii în picioare! Două luni de salariu al meu și al lui s-au dus pe un chiuretaj”, a dezvăluit Cornelia Catanga, care a trecut prin momente dure de-a lungul anilor și a vrut chiar să se sinucidă.

Sursa: libertatea.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Copilul lor suferă de o boală gravă. S-a născut prematur, iar la naștere Oana a fost singură: „Prima lui replică a fost că nu vine pentru că…” Soția lui Kamara a spus tot adevărul despre căsnicia lor

Leon Akim, băiatul celor doi, în vârstă de numai 3 ani, suferă de o boală gravă care îl împiedică să fie independent.

Oana, soția artistului Kamara, a acceptat să fie prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, unde a povestit aproape plângând drama prin care trece ea alături de băiatul ei care se confruntă cu mari probleme de sănătate, încă de la naștere.

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.” – a declarat Oana la TV.

Oana a mai dezvăluit și că tatăl copilului, Kamara, nu a fost prezent la nașterea copilului: Din păcate, Kamara nu a fost prezent la nașterea copilului său: „M-a deranjat cum a pus problema. I-am spus că sunt ceva probleme, dar el mi-a zis că are a doua zi finala la fotbal… Apoi mi-a spus că nu poate schimba biletele de avion… Asta m-a deranjat, că s-a gândit întâi la finala de la fotbal”.

Deși sunt în proces de divorț iar Kamara are o amantă mai tânără, din Brașov, de meserie manichiuristă, cei doi soți trăiesc încă împreună, de dragul copilului. Iată ce a răspuns Oana, în momentul în care a fost întrebată dacă mai există șanse de împăcare: „Nu știu nimic despre relația celor doi. Dacă sunt fericiți, sunt și eu fericită pentru ei. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu ca bărbat pe care să îl vreau alături de mine. Nu mai e cale de împăcare. S-au petrecut prea multe lucruri între noi, ca să vorbim de așa ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *