Are un copil cu Andreea Mantea, dar uite cu ce vedetă sexy își petrece acum tot timpul Cristi Mitrea Cei doi se alintă „Iubi” chiar și la TV Cum arată blonda

Luptătorul Cristian Mitrea, fost concurent la „Burlăcița”, are un copil cu Andreea Mantea în urma relației scurte dintre cei doi. Deși de când s-a despărțit de mama copilului său, Cristian Mitrea se dedică în continuare activității sportive, și, în plus, petrece foarte mult timp cu o tânără pe care mulți o consideră excentrică.

Tatăl lui David se bucură de compania Simonei Pope, câștigătoare a unui concurs culinar dar și artist de tatuaje. Cei doi prieteni postează des fotografii împreună şi trebuie să recunoaşte că sunt simpatici amândoi. „Bună iubi,” şi-au spus cei doi când s-au auzit într-o emisiune TV. Deși sunt foarte apropiați, cei doi nu au o relație în adevăratul sens al cuvântului, îi leagă doar o prietenie trainică.

În același timp, Cristi Mitrea pare să fi reușit să-și construiască o relație cu fiul lui, dar și cu mama acestuia, față de care, în ciuda speculațiilor, are probabil doar sentimente de prietenie. Iată ce povestește Andreea Mantea despre asta: „Relatia dintre ei este una normala si foarte frumoasa. Se inteleg foarte bine si petrec timp impreuna, asa cum este si firesc sa se intample. Cristi este un tata grijului si asta imi confera mie un confort atunci cand il stiu pe David plecat cu el la plimbare. Eu si Cristi avem o relatie de prietenie, si tot ceea ce facem este pentru binele lui David”, a spus Andreea.

Tatăl lui David chiar a postat o fotografie emoționantă alături de fiul lui, lângă care a scris pe Facebook: „Tata va avea grija sa fii mereu in siguranta. Fiul meu”.

Iată imaginea:

CITEȘTE ȘI:

Anunț important pentru femei! Unde vă puteți face analize medicale gratuite complexe, mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații. E simplu, te poți duce chiar de mâine

În România, după cum bine știm, doar unele analize sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, spre deosebire de acestea, există un set întreg de investigații complexe care nu sunt decontate, precum: mamografiile, teste Papanicolau, ecografii și consultații ginecologice, și altele.

La începutul lunii februarie a fost Ziua Internațională a Luptei împotriva Cancerului, tocmai de aceea, creatorii primei aplicații gratuite de programări la medic se alătură acestei cauze oferind pe parcursul întregii luni februarie, 500 de investigații gratuite pentru detectarea timpurie a diverselor tipuri de cancer: mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații în clinicile partenere.

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de aceste investigații gratuite? Vă puteți activa pe telefon aplicația DocBook, acolo veți găsi disponibile programările. Este util să mai spunem și că acestei campanii s-au alăturat cele mai bune clinici din România. Iată ce mai putem afla de pe site-ul acestei noi aplicații:

„La nivel mondial, la fiecare 20 de secunde, femeie este diagnosticata cu cancer la sân, iar la fiecare 2 minute o pacientă cu cancer de col uterin moare. Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România. Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic.

Pe 4 februarie este marcată, la nivel internaţional, Ziua de Luptă împotriva Cancerului, eveniment ce are menirea de a aduce în atenţia publicului bolile din această categorie necruţătoare, cu scopul educării în ceea ce priveşte prevenţia şi controalele medicale de rutină.Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicaţia Docbook.

Programează-te în perioada 5-12 februarie 2018 și rezerva-ți una dintre cele peste 500 de consultații și investigații gratuite la 10 clinici de renume din București!”

Pentru a afla cum puteți instala aplicația, puteți consulta site-ul următor https://www.docbook.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *