Nepotul lui Băsescu, sărbătorit cu un Ferrari Traian Băsescu a pus fotografia superbă de familie pe pagina de Facebook. Iat-o aici:

Bucurie mare în familia fostului președinte al României,Traian Băsescu! Traian jr, băiețelul Elenei Băsescu, a împlinit 3 anișori pe 31 ianuarie, așa că toată familia s-a reunit pentru a sărbători momentul. Surioara Sofia (4 ani şi jumătate), dar și verişorul Răducu (3 ani şi 3 luni), băiețelul Ioanei Băsescu, precum și bunicii Maria și Traian Băsescu s-au reunit cu toții în casa luxoasă în care locuiește Eba.

Juniorul a primit un tort decorat cu însemnele firmei Ferrari, iar în vârf se afla mașina roșie, care în realitate costă mai bine de 300.000 de euro. Cine ştie, poate într-o bună zi o va avea în garaj. Traian Băsescu a pus fotografia de familie pe pagina de Facebook, însoţită de o urare frumoasă, imaginea reuşind să adune peste 17.000 de aprecieri.

CITEȘTE ȘI:

Cât tupeu! A venit cu amanta la TV și a zis totul despre soția lui. Dezvăluiri incredibile: ce spune Kamara după ce a fost prins înșelând-o pe mama copilului său? Ce urât…

Artistul Kamara a acceptat să participe la o emisiune televizată unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent. Cântărețul a declarat că urmează să divorțeze și că vrea să vadă cum va decurge relația cu noua lui iubită. În același timp, Kamara a povestit că înainte de Mădălina, el a încercat să mai aibă și alte relații, dar nu i-au reușit, acesta fiind un semn clar că ruptura dintre el și soție s-ar fi produs de mai mult timp. În plus, a afirmat că și Oana a încercat să aibă relații cu alte persoane.

Iată declarația lui Kamara:

„Când a început să se strice lucrurile am crezut că se vor repară, nu-mi venea să cred că se întâmplă asta. Ce credeam că o să ne lege mai tare, ne-a despărţit. Noi nu am avut pe nimeni lângă noi atunci când Leon o venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil. Leon s-a născut mai devreme, naşterea lui şi toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au început problemele. Eu a trebuit să alerg, sunt cântăreţ, să fac rost de bani. Ea era de multe ori singură, mi-a reproşat asta. Cred că de aici s-a produs ruptura. Cred că a intrat într-o uşoară depresie. Ea nu mai vorbea cu mine. Preferă să se destăinuie unui străin, nu mie. S-a refugiat în facebook. Aşa a crezut ea. Eu nu am mai ştiut să reacţionez. Mi-a recunoscut că mai vorbeşte, să-şi relaxeze mintea, că eu sunt mereu plecat. Eu am cunoscut-o pe ea pe Facebook şi asta a fost şi temerea mea că o să o pierd tot din cauza Facebook-ului şi aşa a fost.

Când nu am mai reuşit să vorbesc cu ea, am realizat un profil fals, cu pozele unui tânăr din Rusia. M-am împrietenit cu ea tocmai pentru a discuta cu ea şi să reuşesc să salvez relaţia. A funcţionat o vreme, însă la un moment dat nu a mai mers. I-am recunoscut că eu am fost acel personaj. S-a supărat pe mine. Eu nu doream să-mi pierd familia. Ea a spus prima stop. Eu am tot încercat, dar nu am avut ce face. Nu o pot condamnă, o vreme a fost închisă, probabil şi-a dorit să fie din nou cea care a fost înainte, să danseze, să înflorească. Nu te gândeai o secundă că noi ne vom despărţi. Eu nu aş fi făcut niciodată pasul, să am eu o amantă. 4 luni am vorbit cu ea de pe un cont fals. Ea a fost prima care a decis să iasă cu altcineva.” a declarat artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *