Fericire uriașă în familia Clonda Surpriza cea mare a venit chiar de ziua lui Tavi Gabriela Cristea a făcut anunțul în urmă cu puțin timp Felicitări

Astăzi este ziua de naștere a lui Tavi Clonda și cine putea să îl surprindă cel mai frumos, dacă nu soția lui? Gabriela Cristea i-a făcut o urare specială la miezul nopții viitorului tătic.

Tavi Clonda a împlinit 38 de ani, iar Gabriela Cristea i-a pregătit o prăjitură pentru a-l surprinde la miez de noapte. Viitoare mămică i-a făcut și o urare emoționantă, prin care îi mulțumește pentru tot ce s-a întâmplat în viața sa de când a început relația cu artistul.

„Viaţa mi-a oferit mult zbucium până m-a aşezat în braţele tale. Îţi mulţumesc că esti omul, bărbatul, soţul, tatăl perfect. Îţi mulţumesc că eşti familia mea. La mulţi ani!”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Răspunsul lui Tavi Clonda nu a întârziat să apară. Cântărețul a comentat în dreptul fotografiei și și-a declarat iubirea pentru soția lui și pentru fetița lor ce are să vină curând.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *